Μήνυμα του Ρώσσου πρεσβευτή στην Ελλάδα για στενότερη συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών

 Με αφορμή τη συνεργασία Ελλάδας και Ρωσίας στις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού ο Ρώσος πρέσβης  έστειλε δαφές μήνυμα προς την χώρα μας και τόνισε την συμβολή του Beriev, αναφέροντας με νόημα πως αποτελεί παράδειγμα του τι μπορούν να πετύχουν οι δυο χώρες με τη συνεργασία τους.


Αποκάλυψε ότι στο άμεσο μέλλον θα δούμε έντονη κινητικότητα, καθώς μέσα στο 2021 «προγραμματίζονται και ορισμένες πολιτικές επαφές υψηλού επιπέδου»!

«Όπως έχει πει ο Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, δεν είναι απλά το καλύτερο αεροσκάφος, αλλά είναι μοναδικό, δεν υπάρχει άλλο με ανάλογα χαρακτηριστικά. H Ελλάδα εμπιστεύτηκε τις ρωσικές τεχνολογίες και δεν απογοητεύτηκε. Η σύμβαση για την ενοικίαση του Beriev είναι άλλο ένα παράδειγμα του τι μπορούμε να πετύχουμε στη συνεργασία μας», είπε χαρακτηριστικά ο πρέσβης της Ρωσίας, επιχειρώντας την αναβάθμιση των ελληνορωσικών σχέσεων.

Όπως μάλιστα αποκάλυψε στο άμεσο μέλλον θα δούμε έντονη κινητικότητα, καθώς μέσα στο 2021 «προγραμματίζονται και ορισμένες πολιτικές επαφές υψηλού επιπέδου»! 

Ενώ θα υπάρξουν συναντήσεις των διμερών ομάδων εργασίας της Διυπουργικής Επιτροπής για την οικονομική, βιομηχανική, επιστημονική και τεχνολογική συνεργασία, τις οποίες θα ακολουθήσει η συνεδρίαση της ολομέλειας της Επιτροπής αργότερα τους επόμενους μήνες.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.