ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ..αυτοι ξεπουλανε και την σταχτη μην αναγεννηθουμε

 

 
ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ..αυτοι ξεπουλανε και την σταχτι μην ανεγεννηθουμε ...

Σε διαφορετικά σημεία της πόλης, αλλά με κοινή ώρα έναρξης, διαδηλώσεις και συγκεντρώσεις έχουν εξαγγείλει

 ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΠΛΗΓΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΑΝ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,,,

 ΑΠΟ ΠΝΙΓΜΟΥΣ ΛΟΙΜΟΥΣ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΑΧΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
 ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΧΤΙ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΟΥΜΕ


ΟΙ ΑΤΙΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΕΜΒΟΛΙΩΝ

 ΑΔΕΔΥ
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο άγαλμα του Βενιζέλου, οργανώνουν η ΑΔΕΔΥ και το Νομαρχιακό Τμήμα της στη Θεσσαλονίκη (Ένωση Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων).

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ, «οι εργαζόμενοι στο δημόσιο τομέα λένε "όχι" στην ιδιωτικοποίηση της επικουρικής ασφάλισης»

ΠΑΜΕ και εξωκοινοβουλευτική Αριστερά

Στα αιτήματα του ΠΑΜΕ κεντρικά ζητήματα είναι η διευθέτηση του χρόνου εργασίας, ο νόμος για τις διαδηλώσεις και τη συνδικαλιστική δράση, η ιδιωτικοποίηση της επικουρικής ασφάλισης.

Στην ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ τονίζει ότι βγαίνει στον δρόμο «ο οδοστρωτήρας των αντιλαϊκών μέτρων που συνθλίβει τη ζωή και τα δικαιώματα της εργατικής τάξης, των εργατικών λαϊκών οικογενειών».

Μεγάλη αστυνομική παρουσία

Ενισχυμένη θα είναι η παρουσία της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη, όπου αναμένεται αύριο να βρίσκονται 5.500 αστυνομικοί από διάφορες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.

Όπως έγινε γνωστό, η ΕΛΑΣ θα χρησιμοποιήσει αστυνομικούς φραγμούς με κλούβες και θα θέσει υπό επιτήρηση κτίρια που τελούν υπό κατάληψη.

Επίσης, κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων θα χρησιμοποιηθούν drones και ελικόπτερα, που θα θα επιτηρούν από αέρος, με αστυνομικούς ακροβολισμένους ακόμα και σε ταράτσες κτιρίων.

φωτο απο zoygla gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.