ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΚΥΝΙΚΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ!!ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!

 

 


Στην συνέντευξη που έδωσε ο Κ.Μητσοτάκης στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης πατροπαράδοτα όπως όλοι οι πρωθυπουργοί άλλωστε, ξεδίπλωσε με κυνικό και απροκάλυπτο τρόπο την  καταστροφική πολιτική του για την πατρίδα μας!

Η δήλωση που προκάλεσε αρνητική εντύπωση και όχι μόνο είναι σε ερωτηση  για το πως θα υπερασπιστεί η Ελλάδα τα σύνορα της από τους Αφγανούς είπε ότι «Ελλάδα και Τουρκία έχουν ευθυγραμμισμένα συμφέροντα»! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣΟ Κ.Μητσοτάκης με αυτή του την αψυχολόγητη δήλωση όχι μόνο έδωσε συγχωροχάρτι στην Τουρκία, αλλά ακύρωσε και όλες τις αιτιάσεις της Ελλάδας εδώ και χρόνια. Ενώ μάλιστα οι δηλώσεις αυτές γίνονται την ώρα που στην Άγκυρα μιλούν ανοιχτά για την «Γαλάζια Πατρίδα».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε συγκεκριμένα ότι η Ελλάδα και η Τουρκία έχουν ευθυγραμμισμένα συμφέροντα!

Δείτε ακριβώς την δήλωση του:

 


 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.