Θεσσαλονίκη: Η δημοτική αστυνομία πήρε το καρότσι καστανά και ζητά 800 ευρώ - "Δεν έχω να φάω"


"Δεν έχω να φάω, μένω σε αποθήκη" λέει ο καστανάς από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έχει μείνει χωρίς καρότσι καθώς του το κατάσχεσε η δημοτική αστυνομία, ζητώντας 800 ευρώ για να το επιστρέψει.

Περιστατικό, κατά το οποίο η δημοτική αστυνομία στη Θεσσαλονίκη εξάντλησε την αυστηρότητά της σε καστανά, από τον οποίο και κατάσχεσε το καρότσι του, με τον ίδιο να δηλώνει ότι «δεν έχει ούτε να φάει».

Πριν από κάποιο καιρό, του είχε επιβληθεί πρόστιμο 10.000 επειδή πουλούσε το εμπόρευμά του χωρίς άδεια. Σήμερα, όπως αναφέρει ο ίδιος, το ποσό αυτό ανέρχεται σε 106.000 ευρώ.

Ο ίδιος άνδρας είχε αφήσει το καρότσι του έξω από την αποθήκη όπου μένει, με τη δημοτική αστυνομία να προχωρά στην κατάσχεσή του.

Προκειμένου να το πάρει πίσω, ο καστανάς θα πρέπει να καταβάλει 800 ευρώ, ποσό που όπως αναφέρει ο ίδιος, δεν διαθέτει.

«Δεν έχω να φάω, μένω σε αποθήκη, στον δρόμο μένω» λέει χαρακτηριστικά.



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.