5.895 ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

5.895 ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΣΚΟΠΕΛΟ ΤΩΝ ΑΝΕΒΟΛΙΑΣΤΩΝ ΣΕ ΣΥΝΤΩΜΟ ΧΡΟΝΟ .... ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΕΔΙΩΞΑΝ 5895  ΑΤΟΜΑ .....
Τηρείται ακριβώς ο νόμος για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού των επαγγελματιών υγείας και βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία επιβολής του ειδικού διοικητικού μέτρου της αναστολής καθηκόντων για τους ανεμβολίαστους.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Υγείας, έχουν εκδοθεί και επιδοθεί ή βρίσκονται στη διαδικασία επίδοσης, 5.895 πράξεις αναστολής για τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία. Αντίστοιχες πράξεις εκδίδονται τόσο για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ) όσο και για άλλους φορείς του υπουργείου Υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι ενεργοποιήθηκε σήμερα η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων λοιπού, πλην γιατρών, επικουρικού προσωπικού και η διαδικασία υποβολής θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου, ώστε να καλυφθούν τα κενά που θα δημιουργηθούν από την αναστολή καθηκόντων.

ΑΠΕ

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.