Θάνατος 55χρονου από την φωτιά στην Βαρυμπόμπη !! Εδωσε μάχη πολυήμερη αλλά δεν τα κατάφερε!

 Οι γιατροί του 55χρονου εγκαυματία από την φωτιά στη Βαρυμπόμπη έδωσαν πραγματική μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά δεν τα κατάφεραν

 Υπέκυψε χθες το πρωί σύμφωνα με πληροφορίες στο νοσοκομείο ΚΑΤ, ένας από τους τρεις εγκαυματίες της καταστροφικής πυρκαγιάς της Βαρυμπόμπης.

Ο 55χρονος νοσηλευόταν - σύμφωνα με το lawandorder.gr - με σοβαρά εγκαύματα για 38 ημέρες στη μονάδα εγκαυμάτων του νοσοκομείου της Κηφισιάς. Το πρωί του Σαββάτου ο πολυεγκαυματίας άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στη θλίψη συγγενείς και φίλους.

Ο άτυχος άνδρας είχε βρεθεί στις 5 Αυγούστου με σοβαρά εγκαύματα στην ταράτσα οικοδομής στην οδό Χαράς στη Δροσοπηγή.

Πυροσβέστες τον απεγκλώβισαν από την πύρινη κόλαση και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Οι γιατροί έδωσαν πραγματική μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά δεν τα κατάφεραν.

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.