Σεισμός 5,2 Ρίχτερ στο Ιράν


Σεισμός μεγέθους 5,2 βαθμών έπληξε σήμερα το πρωί την επαρχία Χορασάν-ε-Ραζαβί, στο βορειοανατολικό Ιράν, ανακοίνωσε το σεισμολογικό κέντρο της χώρας.

Η δόνηση σημειώθηκε στις 8:32 (τοπική ώρα) σε βάθος 6 χιλιομέτρων κοντά στην πόλη Γουσάν, ανακοίνωσε η ιρανική σεισμολογική υπηρεσία.

Ο σεισμός έπληξε πολλές ζώνες στην επαρχία, κυρίως την επαρχιακή πρωτεύουσα Μασχάντ, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Ιράν, χωρίς πάντως η ιρανική Ερυθρά Ημισέληνος να κάνει άμεσα λόγο για θύματα ή ζημιές.

«Οι ομάδες διάσωσης των πόλεων Μασχάντ, Καλάτ, Σεναράν και Νεϊσαμπούρ βρίσκονται σε κάτασταση συναγερμού», πρόσθεσε η Ερυθρά Ημισέληνος.

Από την πλευρά του, το Αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής (USGS) υπολόγισε πως η δόνηση ήταν μεγέθους 5,1 βαθμών και σημειώθηκε σε βάθος 2 χιλιομέτρων.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.