Ένοχοι οι ιδιοκτήτες του ροντβάϊλερ που κατασπάραξε 5χρονο στην Κοζάνη..


Ένοχοι οι δύο κατηγορούμενοι - ιδιοκτήτες ροτβάιλερ για τον θάνατο του πεντάχρονου από την Κοζάνη, που σημειώθηκε την Κυριακή του Πάσχα το 2016.
Κάθε κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε ποινή πέντε ετών, που είναι εξαγοράσιμη με 20 ευρώ την ημέρα έκαστος.

  Επίσης τους επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
Εμφάνιση κάθε 1η και 16η του μήνα στην Αστυνομία.
Να μην αποκτήσουν νέο σκύλο οποιασδήποτε ράτσας.
Καταβολή εγγυοδοσίας 10.000 έκαστος μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την εισαγγελέα, η επιχειρηματολογία των κατηγορούμενων είναι αντίθετη στη λογική και τα δεδομένα ενώ και τα σκυλιά τους δεν είχαν λάβει την κατάλληλη εκπαίδευση.
«Είναι αυτονόητο ότι ως συνιδιοκτήτες της οικίας αυτόματα είστε συνιδιοκτήτες και των σκυλιών και φέρετε και δύο την ευθύνη» ανέφερε στην αναγγελία της σύμφωνα με το kozanimedia.gr.
Ακόμη, πρόσθεσε πως δεν υπήρχε ιατρικό σφάλμα από την κατάθεση ειδικού, επομένως ο θάνατος του ανήλικου που βύθισε στη θλίψη την τοπική κοινωνία, οφείλεται στα δαγκώματα των σκυλιών.Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.