Θάνατος 25χρονου στα Γιάννενα από πτώση από την ταράτσα του σπιτιού του!

 

 Φρικτό τέλος στην ζωή του, πέφτοντας στο κενό από την ταράτσα της πολυκατοικίας όπου διέμενε, σε κεντρική οδό της πόλης, έβαλε ένας 25χρονος στα Γιάννενα.

Τον νεαρό αντίκρισε αιμόφυρτο στο έδαφος, δύο περίπου ώρες μετά τα μεσάνυχτα, η γιαγιά του, η οποία δεν άντεξε και κατέρρευσε.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο για τον 25χρονο ήταν ήδη πολύ αργά. Η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την διενέργεια νεκροτομής. Οι σκηνές που ακολούθησαν από οικεία πρόσωπα του νεαρού άνδρα ήταν σπαρακτικές κάνοντας αρκετούς περίοικους να βγουν στα μπαλκόνια τους για να δουν τι είχε συμβεί.

Σημειώνεται ότι ο 25χρονος είχε αφήσει σημείωμα στην ταράτσα της πολυκατοικίας από όπου «βούτηξε» στο κενό.

Την υπόθεση ερευνά το Α.Τ Ιωαννίνων.

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.