Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 23χρονος που εξανάγκαζε ανήλικη σε ερωτική επαφή


Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του, ο 23χρονος που εξανάγκαζε μια 13χρονη σε ερωτική επαφή, στη Θεσσαλονίκη. Κατηγορείται για βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο, απειλή, πορνογραφία ανηλίκων και για σωματικές βλάβες.

Ο κατηγορούμενος φέρεται πως ισχυρίστηκε ότι είχε ολοκληρωμένη σχέση με την 13χρονη. Παραδέχτηκε ότι ανάρτησε στο Facebook για λίγα λεπτά της ώρας, μια γυμνή φωτογραφία του κοριτσιού την οποία στη συνέχεια απέσυρε, ενώ ανέφερε ότι χτύπησε την 13χρονη κατά τη διάρκεια ερωτικής πράξης, αλλά όχι με τη βαναυσότητα που περιγράφεται στο κατηγορητήριο.

Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην αστυνομία, κατά το χρονικό διάστημα Ιουλίου έως και 14 Σεπτεμβρίου 2021, ενώ είχαν συνάψει σχέση, ο 23χρονος κάποιες φορές εξανάγκαζε την ανήλικη σε ερωτική επαφή είτε με χρήση σωματικής βίας είτε υπό την απειλή διαρροής βίντεο με προσωπικές τους στιγμές στο διαδικτυακό χώρο, το οποίο θα κοινοποιούσε και στους γονείς της.

Επιπλέον, ο νεαρός άντρας, από προφίλ που διατηρεί σε εφαρμογή μέσου κοινωνικής δικτύωσης, είχε αναρτήσει ημίγυμνη φωτογραφία της κοπέλας συνοδευόμενη από εξυβριστικό λογότυπο.



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.