Όμοιος ομοίω αεί πελάζει- Με 15 χιλιαδες νεκρους και αυτοι γελανε...VIDEO



“Τα κρούσματα ημερησίως πέρσι ήταν 312. Σήμερα είναι 2.322. Οι νεκροί ήταν 3, σήμερα είναι 42, οι ημερήσιες απώλειες. Και τα συνολικά κρούσματα πέρσι τέτοια εποχή ήταν 14.000, σήμερα είναι 625.000. Και ο συνολικός αριθμός των νεκρών πέρσι ήταν 316 και σήμερα είναι 14.354”.

Ο αριθμός των νεκρών έχει ανέβει ήδη στους 14.505 και κάθε μέρα χάνουμε 30 με 40 συνανθρώπους μας τουλάχιστον.

Η κ. Παγώνη είναι άλλη μια επιλογή του ''επιτελικού'' πρωθυπουργού της χώρας μας.
Ακολουθώντας λοιπόν το παράδειγμα του, όταν μέσα στη Βουλή των Ελλήνων χασκογελούσε επί 55 λεπτά ενημερώνοντας για τις καταστροφικές φωτιές, έτσι κι αυτή επέλεξε να γελάσει δυνατά ενημερώνοντάς μας πως τα πράγματα με την πανδημία είναι δύσκολα...
Ποιες κινήσεις έγιναν τα δυο σχεδόν χρόνια για να μην είναι δύσκολα;;;
Και γιατί είναι δύσκολα αφού μας λανσάρετε ως “επιτυχημένη τη διαχείριση της πανδημίας”;

Η ντροπή, ντροπή δεν έχει όμως και ούτε περιμέναμε να συμπονέσετε το λαό όπως δεν κάνατε ποτέ έως σήμερα...
Ούτε η κ. Παγώνη, ούτε ο κ. Μητσοτάκης ούτε και ο φίλος Γερμανός καγκελάριος (αντικαταστάτης της Μέρκελ) που χασκογελούσε όταν ανακοινώνονταν τα θύματα απο τις πλημμύρες στη δικιά του χώρα...

 Όμοιος ομοίω αεί πελάζει

 Η φράση αυτή ανήκει στον Πλάτωνα (Συμπόσιον) και σημαίνει "ο όμοιος τον όμοιο πάντα πλησιάζει".

Και σήμερα χρησιμοποιούμε αυτήν τη φράση θέλοντας να δηλώσουμε πως ο άνθρωπος από τη φύση του τείνει να προσεγγίζει ανθρώπους που του μοιάζουν, τείνει να συναναστρέφεται τους ομοίους του.








Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.