ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ (VIDEO)


Ένας περιφερειάρχης κι ένας δήμαρχος που εξελέγησαν με την υποστήριξη της ΝΔ εξαπολύουν πολύ σοβαρές κατηγορίες για την καταστροφή στην βόρεια Εύβοια.

Κεραυνοί από τον περιφερειάρχη Φάνη Σπανό στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τις πυρκαγιές στην Εύβοια.

«Κληθήκαμε να σβήσουμε μια φωτιά μόνοι μας. Υπήρξε εντολή μη κατάσβεσης.Για να συνεννοηθεί υπουργός με περιφερειάρχη έγινε απαραίτητο να παρεμβάλλεται μια κάμερα».
O Δήμαρχος Ιστιαίας Γιάννης Κοντζιάς δείχνει την κυβέρνηση για την καταστροφή: «Ο λόγος που καήκαμε είναι η ανεπάρκεια,η αναξιοσύνη,η έλλειψη σχεδιασμού από το κεντρικό κράτος».

Όλα όσα ακούγονται στο βίντεο ειπώθηκαν σήμερα σε έκτακτη  συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας.militaire.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.