Πέθανε ο ντράμερ των θρυλικών Rolling Stones, Τσάρλι Γουότς



Πέθανε ο ντράμερ των Rolling Stones, Τσάρλι Γουότς, σε ηλικία 80 ετών.

Σύμφωνα με τον ατζέντη του, ο 80χρονος μουσικός «έφυγε από τη ζωή σε νοσοκομείο του Λονδίνου σήμερα, έχοντας δίπλα του την οικογένειά του».

Υπενθυμίζεται πως ο Γουότς είχε ανακοινώσει ότι δεν θα συμμετέχει στην περιοδεία της μπάντας το 2021 λόγω προβλήματος υγείας.
Ο Τσάρλι Γουότς έγινε μέλος των Rolling Stones τον Ιανουάριο του 1963.

Μάλιστα, έκανε μουσικά βήματα και εκτός Rolling Stones, καθώς κατά τη δεκαετία του '80 ασχολήθηκε με τη τζαζ, την οποία αγαπούσε πολύ, σχηματίζοντας διάφορα σχήματα, όπως η ορχήστρα Charlie Watts Orchestra.

Την επόμενη δεκαετία κυκλοφόρησε κάποιους δίσκους με τους Charlie Watts Quintet, ενώ μετά συνεργάστηκε με τον ντράμερ Τζιμ Κέλτνερ στους Charlie Watts/Jim Keltner Project.

Το 2004 κυκλοφόρησε άλμπουμ με τους Charlie Watts and the Tentet και, δυστυχώς, διαγνώστηκε με καρκίνο του φάρυγγα.

Τέλος, σημειώνεται πως είχε αποκτήσει μία κόρη με τη σύζυγό του, Σίρλεϊ Αν Σέπαρντ.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.