KATI ΚΑΛΟ KAI .ηθελαν ..να το “καθήλωσουν” το Beriev και τα μηνύματα της ρωσικής πρεσβείας

 Image

 KATI ΚΑΛΟ KAI .ηθελαν ..να το “καθήλωσουν” το Beriev και τα μηνύματα της ρωσικής πρεσβείας

Το πυροσβεστικό αεροσκάφος Beriev είναι αυτό που οι κάτοικοι περιοχών που φλέγονται βλέπουν να πετά. Το αεροσκάφος που για πολλά χρόνια ήταν υπό αμφισβήτηση μάλλον επειδή απλά είναι…ρωσικό ,επιχειρεί αυτές τις ημέρες και έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. Αυτό λένε τουλάχιστον αεροπόροι, εν ενεργεία και απόστρατοι.

Φαίνεται όμως ότι ακόμη κάποιοι δεν το θέλουν. Μία ένδειξη για πιθανή βλάβη στον ένα κινητήρα του παρουσιάστηκε ως καθήλωση του αεροσκάφους. Το Beriev προσγειώθηκε η ένδειξη ελέγχθηκε, αποδείχτηκε λανθασμένη και το αεροσκάφος απογειώθηκε για να επιχειρήσει -και επιχειρεί- στην Ηλεία.

Η ρωσική πρεσβεία με ένα μήνυμα της απαντά σ΄ όσους το καθήλωσαν.
Rus Embassy, Greece
@RFEmbassyGr
❗Το ρωσικό αεροσκάφος Beriev-200 αυτή τη στιγμή επιχειρεί κανονικά σβήνοντας τη φωτιά στην Αρχαία Ολυμπία
Από
Militaire News -

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.