ΑΙΓΙΝΑ..Με εντολη χαρδαλια Kλειστό το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου -ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΑΙΓΙΝΑ..Με εντολη χαρδαλια  Kλειστό το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου -ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ
Κλειστό είναι τα τελευταία εικοσιτετράωρα, το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα καθώς διαγνώστηκαν θετικές στον κορωνοιό 16 μοναχές.

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, έσπευσε στο μοναστήρι και αφού διαπιστώθηκε πως νοσούν οι περισσότερες από τις μοναχές, η μονή έκλεισε.

Στη συνέχεια, δόθηκε κι επισήμως εντολή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, σύμφωνα με την οποία για 15 μέρες το μοναστήρι δεν θα λειτουργεί.
Με βάση το παραπάνω απαγορεύεται η είσοδος σε προσκυνητές- επισκέπτες.

Οι μοναχές και το βοηθητικό προσωπικό της Μονής τίθενται σε καραντίνα, ενώ επιβάλλεται η τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων.
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.