ΤΡΑΓΩΔΙΑ του HELIOS το 2005 .ΕΝΑΣ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ ΚΑΙ ΔΥΟ F16 ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΤΙ

 
Η τραγωδία του κυπριακού αεροπλάνου «Ήλιος»: 121 ψυχές... κόστισαν 70.000 ευρώ (pics & vids)

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ  του HELIOS το 2005 .ΕΝΑΣ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ ΚΑΙ ΔΥΟ F16 ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΤΙ
-

Από τους κατηγορούμενους της εταιρείας εδώ στην Ελλάδα δικάστηκαν μερικοί αλλά με  εγγύηση 70000 ευρώ αφέθηκαν ελεύθεροι στην Κύπρο ακόμη δικάζονται ηη τελείωσε το θέμα ...

Εκείνη την ημέρα είχε παγώσει όλη η Ελλάδα εδώ δίπλα στο Γραμματικό κατέπεσε το κυπριακό αεροπλάνο με προορισμό Πράγα Τσεχιας  και στάση Αθήνα ..

Ήταν ένα από τα αεροπορικά δυστυχήματα που είχε προκαλέσει πολλά ερωτήματα.121 ΑΤΟΜΑ ΕΙΧΑΝΕ ΧΑΘΕΙ ... Η συντριβή του αεροσκάφους HELIOS,ήταν για αρκετούς μήνες ένα μυστήριο!
Ένα αεροσκάφος με πλήρωμα και επιβάτες αναίσθητους!

Ένα μόνο μέλος του πληρώματος,ο ιπτάμενος φροντιστής, προσπάθησε με τη βοήθεια χειριστών μαχητικών αεροσκαφών F-16, να το προσγειώσει. Δεν ήταν δυνατόν.

Το φοβερό δυστύχημα έγινε στις 14 Αυγούστου του 2005. Λίγο πριν τα καύσιμα του αεροσκάφους τελειώσουν δύο μαχητικά F-16 είχαν προσεγγίσει το αεροσκάφος.

.Οι πιλότοι των F 16 είχαν καταφέρει να έρθουν σε επαφή με τον ηρωϊκό φροντιστή που κάθησε στη καρέκλα του αναίσθητου κυβερνήτη,τον καθοδήγησαν δείχνοντάς του το διάδρομο της Τανάγρας,αλλά η προσγείωση δεν ήταν απλή υπόθεση.

Πολλοί είχαν πει τότε ότι τα F 16 είχαν καταρρίψει το HELIOS. Διαψεύστηκε κατηγορηματικά. Είναι βέβαιο ότι αυτή η αποστολή χαράχθηκε βαθειά στο μυαλό των χειριστών που έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν.

ΦΟΒΟΙ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΖΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΗΤΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ, ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΣΕ  ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.