Φωτεινές σφαίρες πετούν γύρω από τη Σελήνη


Οι παράξενες εικόνες με τα 11 φωτεινά ιπτάμενα αντικείμενα να κυκλώνουν το φεγγάρι καταγράφηκαν στις 22 Ιούλη, αλλά δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα παρά την 1η Αυγούστου.

Τα δημοσίευσε ο γνωστός κυνηγός εξωγήινων Σκοτ Γουόρινγκ μέσω του μπλογκ του, με τους χρήστες των social media να είναι πεπεισμένοι ότι οι φωτεινές σφαίρες στον ορίζοντα πρόκειται για UFO.

Στις εικόνες, ο σχηματισμός των 11 UFO φαίνεται να σχηματίζει σιγά-σιγά ένα τρίγωνο γύρω από τη Σελήνη, με το ζευγάρι που τράβηξε το βίντεο να ισχυρίζεται ότι πρόκειται για κάποιου είδους κώδικα.

"Είχα αμφιβολίες για τη δημοσίευση αυτού του βίντεο, αλλά στη συνέχεια σκέφτηκα ότι ο κόσμο χρειάζεται να το δει. Ίσως, κάποιος να μπορεί να ανακαλύψει τι σημαίνει αυτό το σινιάλο." σχολίασε ο άντρας που τράβηξε το βίντεο.

"Μέσα στο βίντεο θα δείτε έναν στόλο από απαστράπτοντα UFO σε μεγάλη απόσταση, με τη Σελήνη να είναι πίσω τους. Τα UFO δεν είναι πολύ κοντά στο φεγγάρι, ωστόσο είναι ορατά, με το φεγγάρι πίσω τους" εξηγεί ο Σκοτ Γουόρινγκ.

Σύμφωνα με τον γνωστό ουφολόγο, φαίνεται πως οι εξωγήινοι προσπαθούν να πουν κάτι στην ανθρωπότητα μέσω ενός κώδικα από τα εξωγήινα σκάφη και είναι σίγουρος για το εκπεμπόμενο μήνυμα.

"Κάτι το οποίο μπορεί να αλλάξει το μέλλον της ανθρωπότητας για το καλύτερο" ισχυρίζεται ο κυνηγός εξωγήινων.



Το βίντεο ανέβηκε στα social media και πολύ γρήγορα έγινε viral, με τους χρήστες να είναι πεπεισμένοι ότι πρόκειται για εξωγήινα σκάφη.

"Είναι εδώ! Και είναι εδώ, εδώ και πολύ καιρό – μην το ξεχνάτε!" λέει κάποιος χρήστης που είδε το βίντεο.

"Σπουδαίο σόου με φώτα!" γράφει κάποιος που δεν πείστηκε ότι πρόκειται για UFO.

"Απλά παίξτε τη μουσική από το Space Invader. Αυτό θα τους τρομάξει και θα φύγουν!" γράφει με χιούμορ κάποιος άλλος.

"Νομίζω ότι είναι ανθρώπινα. Ούτε εξωγήινοι ούτε σαυροειδείς" λέει ένας άλλος.

"Μήπως πρόκειται για δορυφόρους της Starlink;" έγραψε ένας άλλος, κάνοντας λόγο για τους δορυφόρους της εταιρείας του Έλον Μασκ.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.