“Δεν μας έχουν δώσει ούτε μία καραμέλα”! Ο προπονητής του Τεντόγλου λέει τις αλήθειες


Άπαντες θα σπεύσουν να επωφεληθούν από το χρυσό μετάλλιο του Μίλτου Τεντόγλου. Ο προπονητής του όμως έχει περιγράψει πολύ πριν πως οι “αρμόδιοι” για τον ελληνικό αθλητισμό αντιμετώπισαν τον αθλητή του!

Λέει ο κ.Γιώργος Πομάσκι: “Δεν μας έχουν δώσει ούτε μια καραμέλα για να γίνει καλύτερος ο Μιλτος.Να’ναι καλά τα 3 μαγειρεία στην Καλαμάτα όπου πηγαίνουμε και τρώμε.Έψαχνα να βρω,δωρεάν,επιδέσμους».

Ο Τεντόγλου, σεμνό παιδί , αφιέρωσε το χρυσό μετάλλιο του σ΄ όλους τους Έλληνες. Τους έδωσε μεγάλη χαρά σε πάρα πολύ δύσκολες ώρες. Μόνος του το κέρδισε με μοναδική βοήθεια από την οικογένεια του και τον προπονητή του που όπως θα ακούσετε στο βίντεο δεν είχε να ασχοληθεί μόνο με την προπόνηση του αθλητή του.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.