ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕΝΕΝΤΕΖ:ΤΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

 Οι εξελίξεις  στην χώρα μας  είναι γοργές πια κινούνται με αστραπιαίο ρυθμό..Η κυβέρνηση του Κ.Μητσοτάκη παραπαίει κάτω απο το βάρος των ολέθριων αποφάσεων της εις βάρος της πατρίδας , του λαού της και του ξεπουλήματος της στους δανειστές..με τα εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα καμμένης γης, με τα ολέθρια αποτελέσματα στην διαχείριση της πανδημίας και τους χιλιάδες νεκρούς και τόσα άλλα...

Και για να προλάβει τα χειρότερα ο πρωθυπουργός προσπαθεί με τακτικισμούς να περισώσει την παρτίδα..Προωθεί ανασχηματισμό  όπου και θα τον ανακοινώσει με το βλέμμα  στην ΔΕΘ..

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός κυβέρνησης θα είναι οι Ν.Χαρδαλιάς, Μ.Χρυσοχοϊδης ενδεχομένως και ο Αδωνις Γεωργιάδης που περιτέχνως τους ""απέσυρε "" απο την επικαιρότητα!

Ενα όμως σενάριο που ακούστηκε σήμερα ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ,,,ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ,,ΑΜΑ ΚΡΙΘΕΙ ΤΟ ΠΟΤΕ.....
 
ΠΗΓΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ  ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ  ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΝΕ..
Ο Κικίλιας θα πάρει τον θώκο του Χρυσοχοϊδη ..ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ....ΕΙΔΩΜΕΝ

Δεν είναι τυχαίο ότι πάντα άμα ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΑΞΕΙΔΙ ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΑΥΤΟ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ

Μην ξεχνάμε την επίσκεψη του Γέρο Παπανδρέου στην Ουάσιγκτον , την άρνηση του να δεχθεί την πρόταση της Ουάσιγκτον για το Κυπριακό και με την επιστροφή του στο αεροπλάνο είπε θα μας ρίξουν,, και ΕΓΙΝΕ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ!

Επίσης το ίδιο έγινε με τον Καραμανή το 2007 που πήγε αλλά δεν τον δέχτηκαν και ήρθε εδώ με φωτιές και με καμμένη την Αθήνα..Το ίδιο και με το Σαμαρά που δεν τον δέχτηκαν και έκανε εκεί τους ΠΑΠΑΔΗΜΙΟΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΥΣ!

Ετσι λοιπόν και ο Μητοστάκης με την ενέργεια του να πάει να γράψει την κόρη του στο πανεπιστήμιο στις ΗΠΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΟΝ ΜΕΝΕΝΤΕΖ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΔΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ...ΠΟΙΟς ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ 100ΧΙΛ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΕΠΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΔΩ

ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΑΥΡΙΟ ΗΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ,,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕς ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙς ΟΠΟΤΕ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ  ΟΙ ΜΕΡΚΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ,, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ  ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤ... ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ,,Η ΕΚΤ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ..

Και τονίζουν ότι έδωσαν στον Τσίπρα το ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΤΩΝ 60ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ...ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΜΙΤΣ ΠΕΡΙ ΤΑ 100 ΔΙΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΣΤΗΝ VW ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΗΤΟΥ ΤΗΣ DEUTSCHE BANK!

Και η δημοσκόπηση που βγήκε και δείχνει ότι είναι 10 μονάδες διαφορά μπροστά από τον Σύριζα είναι βαλτή!!Όλοι γνωρίζουν ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα.. Οι δημοσκόποι προσπαθούν να του δώσουν ένα σωσίβιο γιατί ο κόσμος είναι έτοιμος να τους κυνηγήσει με όσα  κακά  του έχουν συμβεί ,, , στο εσωτερικό της ΝΔ επικρατεί χάος..ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ,,ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΠΙΑ!Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΖΑΝΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ..ΚΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ , Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ

ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ  ΕΙΤΕ ΜΕ 10 ΕΙΤΕ ΜΕ 7 ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ"" ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ""ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ..

ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ ΑΛΛΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ..ΩΣ ΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;;

ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΕΦ  ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ...ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ,,ΕΤΣΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ!

Αν και ο ανασχηματισμός θεωρείται ως μια λύση ,,η ουσία είναι όμως ότι μήπως ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;;ΔΗΛΑΔΗ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΟΠΩς ΕΚΑΝΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ  ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ;;;ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΗΡΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ;;;

ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΧΩΡΑ , Η ΠΑΤΡΙΔΑ ,,ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ  ΚΑΜΜΕΝΗ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΙΣΗΣ,,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ...

Την πιο κατάλληλη στιγμή για τον πρωθυπουργό αλλά την πιο ακατάλληλη για την Ελλάδα ο πρωθυπουργός έκανε ιδιωτικό ταξίδι για να πάει να εγκαταστήσει την κόρη του στις ΗΠΑ για σπουδές την ώρα που ο Μενέντεζ ήρθε στην πατρίδα μας για να υποστηρίξει και να προωθήσει τις ελληνικές θέσεις  .Με αυτήν του την ΣΤΑΣΗ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΣΕΧΤΑΣ,,ΤΟΥ  ΡΟΤΣΙΛΝΤ , ΤΟΥ ΣΟΡΡΟΣ ΟΠΟΥ Ο ΥΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,Ο ΥΙΟΣ ΣΟΡΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!!

Ενας Αμερικανός γερουσιαστής που προωθεί στην πατρίδα του τις θέσεις , τα δίκαια της Ελλάδας χωρίς να έχει κανένα ιδίον όφελος. 

Ήρθε με ουσιαστικό σκοπό  να δηλώσει εμπράκτως ότι ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ,,ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ!!

 
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΣΑΛ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ,,ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ!!

ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΕΞΗΣ ΕΝΑΝ ΟΡΟ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ..ΟΙ ΑΚΕΡΑΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΔΡΑΣΗ , ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΙΟ...ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ !!

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ,,ΚΑΙ Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ , Η ΠΑΤΡΙΔΑ ..



Ο ΜΕΝΕΝΤΕΖ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ.ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΗΣΕ  ΠΡΟΣΕΤΡΕΞΕ ΣΤΗΝ ΔΙΤΤΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ....ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΗΣ!!

ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ,,,ΜΕ ΤΗΝ  ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕΝΕΝΤΕΖ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ!!!

ΤΥΧΑΙΟ;;

 ΕΓΙΝΕ Η ΑΡΧΗ ;;;

ΑΡΧΗ ΚΑΘΑΡΣΙΣ;;;ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ,ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ,,

Η ΑΠΑΡΧΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,.ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ... ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ....ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ  ΩΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!! 



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.