Πρόεδρος Κρυονερίου: «Τα εναέρια μέσα ήταν ζαμανφού, εγκληματικό με μηδέν μποφόρ να μην σβήσουν τη φωτιά»Ο Ηρακλής Χιώτης, πρόεδρος κοινότητας Κρυονερίου μιλώντας στην τηλεόραση του Open, είπε ότι «Περιμένουμε από βόρεια του Κρυονερίου τώρα να κατέβει το μέτωπο... Υπάρχουν αντιπυρικές ζώνες, φτάνει να μην έχουμε ανέμους και δεν θα κινδυνέψουμε. Υλικές ζημιές έχουμε, σπίτια κάποια ελάχιστα ίσως να έχουν καεί ολοσχερώς», στη συνέχεια εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στους αρμόδιους για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς.

«Εγκληματική ενέργεια με μηδέν μποφόρ να μην σβήσουν τη φωτιά»
«Εχει εκκενωθεί πλήρως το Κρυονέρι. Το μοναδικό που δούλεψε σωστά είναι η εκκένωση. Εγινε έγκλημα με την πυρόσβεση, με μηδέν μποφόρ και να μην μπορούν να την ελέγξουν και να γίνεται κόλαση, είναι εγκληματική ενέργεια.

Οταν είναι δασική έκταση και οι επίγειες δεν μπορούν να επιχειρήσουν μέσα στο δάσος, μόνο οι εναέριες δυνάμεις μπορούν να επέμβουν. Αφήσανε να καταστραφεί ο πνεύμονας της Αθήνας. Αύριο θα είναι όλα μαύρα. Ολο το βουνό, έχει καεί όλο το τμήμα Τατοΐου. Τα πιο ωραία σημεία της Αττικής, τα καταστρέψαμε. Μπορούσαν να το είχαν σώσει.

Με δύο μποφόρ και ένα να γίνεται κόλαση και να χάνεται τέτοιο τοπίο, κάτι σημαίνει... Δύο φωτιές κολλητά που τα εναέρια μέσα ήταν... «ζαμανφού». Ποιος και ποιοι οι λόγοι ας τα βρουν οι υπεύθυνοι να μας τα πουν» είπε εμφανώς αγανακτισμένος κι απογοητευμένος ο κ. Χιώτης.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.