Έκρηξη έξω από το αεροδρόμιο της Καμπούλ



Έκρηξη σημειώθηκε σύμφωνα με το sputniknews.gr πριν λίγη ώρα έξω από το αεροδρόμιο της Καμπούλ καθώς συνεχίζεται η διαδικασία εκκένωσης.
Στο μεταξύ, το Πεντάγωνο μόλις επιβεβαίωσε ότι υπήρξε έκρηξη έξω από το αεροδρόμιο ενώ δε διευκρινίστηκε αν υπάρχουν θύματα.
Η έκρηξη σημειώθηκε στην ανατολική πύλη έξω από το αεροδρόμιο με πυροβολισμούς να σημειώνονται στην ευρύτερη περιοχή. Τοπικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για τραυματίες και νεκρούς.
Νωρίτερα σήμερα, ένας ανώτερος Βρετανός αξιωματούχος Άμυνας προειδοποίησε ότι υπάρχει «επικείμενη απειλή σοβαρής τρομοκρατικής επίθεσης» στο αεροδρόμιο της Καμπούλ από το ISIS-Khorasan, παρακλάδι της τρομοκρατικής ομάδας Ισλαμικό Κράτος (ISIS).

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.