Απίστευτο! Θέλουν να μεταθέσουν τον διευθυντή Αεροπορίας Στρατού και τον διευθυντή Τεχνικού!

 
Απίστευτο! Θέλουν να μεταθέσουν τον διευθυντή Αεροπορίας Στρατού και τον διευθυντή Τεχνικού!

Ο διαλυμμένος κρατικός μηχανισμός προσπαθεί να βρει Ιφιγένειες στον Στρατό, τον οποίο επί τρεις ημέρες …είχαν ξεχάσει! Όπως γράψαμε νωρίτερα συνεδρίασε το Συμβούλιο Μεταθέσεων Ανωτάτων και αποφάσισε τη μετάθεση του διοικητή Αεροπορίας Στρατού και του Διευθυντή Τεχνικού!!!

Για ποιο λόγο;

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στον πρώτο …επιρρίπτονται ευθύνες για τα ελικόπτερα CHINOOK και στον δεύτερο για την συντήρηση τους!!! Είμαστε σοβαροί;

Μήπως γνωρίζουν στην κυβέρνηση και στην Πολιτική Προστασία πόσα CHINOOK διαθέτουμε και πόσα πετάνε; Δικαιολογείται ο αριθμός αυτών που πετάνε να χρησιμοποιούνται για πυρόσβεση; Όχι είναι η απάντηση , αλλά παρόλα αυτά λόγω των συνθηκών ο Στρατός ανταποκρίθηκε μόλις διατάχθηκε.
Από
Militaire News

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.