Πέθανε ο ηθοποιός Θάνος Μαρτίνος!


 


Άλλη μια απώλεια στον καλλιτεχνικό χώρο του θεάτρου και του κινηματογράφου.

 Ο ηθοποιός  Θάνος Μαρτίνος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 84 ετών
Το  τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ το περασμένο Πάσχα κινδύνεψε η ζωή του, όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο σπίτι του στην Καλλιθέα. Τότε, ο Θάνος Μαρτίνος είχε φιλοξενηθεί στο σπίτι του ηθοποιού.

Γεννήθηκε 1937 στο Περιστέρι και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Εμφανίστηκε σε δεκάδες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, μεταξύ των οποίων ο «Ψευτοθόδωρος», «Η χαρτοπαίχτρα», «Δεσποινίς Διευθυντής» και «Ο Τρελός τα ‘χει 400».

Στην τελευταία, υποδύθηκε τον αρραβωνιαστικό της κόρης του Λάμπρου Κωνσταντάρα, στην ξεκαρδιστική κωμωδία όπου ο αξεπέραστος κωμικός «έπαιρνε εξιτήριο από το τρελάδικο».

Από τα τέλη της δεκαετίας του 1970 ασχολήθηκε με το θέατρο και από το πόστο του επιχειρηματία, ανεβάζοντας θεατρικές παραγωγές στα θέατρα Ακροπόλ, Διάνα, Καλουτά, Μετροπόλιταν, Περοκέ και Χατζηχρήστος.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.