Η Γερμανία βοηθά την Τουρκία για τους πρόσφυγες από το Αφγανιστάν



Βγάζει μάτι πλέον η ''συνεργασία'' των Γερμανών με τους Τούρκους για το ''καλό'' όλων, κυρίως της Ελλάδας. Θα γεμίσουν την Ελλάδα και την Ευρώπη με πρόσφυγες από το Αφγανιστάν. Κανείς τους δε σκέφτηκε να βοηθήσει αυτή τη χώρα ώστε να μη χρειαστεί οι άνθρωποι να εγκαταλείψουν τη χώρα τους; Φυσικά και το σκέφτηκαν, αλλά είναι πιο χρήσιμο να ''εκκενώσουν''  τις χώρες που τους είναι χρήσιμες και να έχουν τσάμπα δούλους. Το σχέδιο εκκένωσης έχει πολλές εφαρμογές και πλέον είναι μπροστά στα μάτια μας. Για να έχουν άλλοθι γι' αυτές τις εκκενώσεις, τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα θυσίασαν 102 ανθρώπους στο Μάτι.
Έχουμε και τον Μαργαρίτη Σχοινά να λέει από την πρώτη στιγμή πως είναι ευπρόσδεκτοι οι Αφγανοί στην Ελλάδα, βοηθώντας ουσιαστικά στο έργο της Γερμανοτουρκίας. Έχουμε εμείς σύνορα με το Αφγανιστάν για να δεχτούμε κι άλλους ''πρόσφυγες'';
Τι τον νοιάζει εξάλλου; Αυτός μένει αλλού... 

Η Γερμανία θα πρέπει να συνεργαστεί με την Τουρκία για την αντιμετώπιση πιθανής νέας προσφυγικής κρίσης από το Αφγανιστάν, μεταδίδει  ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Diken.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Bild που επικαλείται, η Μέρκελ κατά τη διάρκεια κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίασης της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU), είπε ότι πρέπει να υπάρξει συνεργασία με την Τουρκία και  πρότεινε την παροχή ανθρωπιστικής υποστήριξης σε χώρες που φιλοξενούν Αφγανούς πρόσφυγες ώστε να περιοριστούν οι ροές  προς την Ευρώπη.

Η Μέρκελ δήλωσε ότι η επικράτηση  των Ταλιμπάν και η κατάσταση στα σύνορα του Αφγανιστάν θα μπορούσαν να οδηγήσουν πολλούς Αφγανούς  να εγκαταλείψουν τη χώρα και να καταφύγουν στο εξωτερικό.

Περίπου 1.000 Αφγανοί πιστεύεται ότι περνούν στην Τουρκία καθημερινά μέσω του Ιράν, ανέφερε ο Economist.

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε την Κυριακή ότι η χώρα του βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα αυξανόμενο κύμα Αφγανών  που προσπαθούν να μεταναστεύσουν στην Τουρκία μέσω του Ιράν.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.