Άνοιγμα συνόρων ζητά από την Ελλάδα ο Αλεξάντερ ΣόροςΟ υιός Σόρος  μετά από άρθρο της βρετανικής εφημερίδας «Guardian», που αναφερόταν στις προσπάθειες ενδυνάμωσης της ασφάλειας των συνόρων μας στον Έβρο και, παραθέτοντάς το, σχολίασε: «Η Ελλάδα δεν πρέπει να χτίζει ψηλότερους τοίχους και να υποχωρεί σε πανικό. Θα έπρεπε να κάνει αποφασιστικά βήματα για να βοηθά τους μετανάστες».
Ο κ. Σόρος μάς ζητά, αντί να φυλάξουμε τα σύνορά μας, να τα ανοίξουμε και να βοηθήσουμε τους μετανάστες να εποικίσουν όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά ολόκληρη την Ευρώπη. Το γεγονός αυτό δεν είναι διόλου περίεργο, αφού άλλωστε είναι η οικογένειά του που χρησιμοποιεί δεκάδες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, που μοναδικό σκοπό έχουν να διευκολύνουν την είσοδο μεταναστών στην Ευρωπαϊκή Ενωση και τη μόνιμη εγκατάστασή τους σε αυτήν, οι οποίες εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους κάθε φορά που ένα κράτος αποφασίζει να υπερασπισθεί την ταυτότητα κα την κυριαρχία του.

Υπενθυμίζεται ότι το ίδρυμα «Open Society Foundations», του οποίου ο Αλεξάντρ Σόρος είναι αντιπρόεδρος, αναμειγνύεται ενεργητικά σε προσπάθειες «ενσωμάτωσης» μεταναστών, που στη συντριπτική τους πλειονότητα είναι μουσουλμάνοι από την Ασία και την Αφρική.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.