Συνεχίζει το σφυροκόπημα κατά του Κ.Μητσοτάκη ο Ε.Αντώναρος

 

 Ο Ε.Αντώναρος μέσα απο τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter συνεχίζει το σφυροκόπημα ενάντια στον Κ.Μητσοτάκη και στην ανθελληνικές και αντιλαϊκές πολιτικές που ακολουθεί.

Συγκεκριμένα έκανε ένα πολύ καυστικό σχόλιο για τον αυτοθαυμασμό του πρωθυπουργού για την διαχείρηση των πυρκαγιών από το ""επιτελικό""κράτος
Έγραψε λοιπόν:

«Πρωθυπουργούς που αυτοθαυμάζεται επειδή στη θητεία του κάηκαν άπειρα στρέμματα δεν έχει ξαναγίνει. Αλλά δεν έχει άδικο να κοκκορεύεται. Με 1,5 εκατ. καμένα στρέμματα δάσους + αγροτικής γης μπαίνει σίγουρα στο βιβλίο Γκίνες. Αλλά και στη Μαύρη Βίβλο της ελληνικής ιστορίας. Λίγο είναι;».


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.