ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ''ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΟΥ''.



ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΚΡΟΙ- ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ
ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ. ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ''ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΟΥ''.
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ. 
ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ 102 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ (ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ,102 ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ) ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΚΕΝΩΝΟΥΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΣΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕΡΙΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ . ΟΤΙ ΧΑΛΑΕΙ ΔΕ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ. ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΟ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ.


ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ. ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΩΣΤΑ.
ΑΜ ΔΕ....
ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΣΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ. ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΣΟ ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ...ΠΑΛΙ.... 
ΗΤΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ...ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΑΝ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ;
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ, ΑΦΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΑ ΕΚΚΕΝΩΜΕΝΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΓΗ ΣΑΝ ΔΑΣΙΚΗ. ΣΕ ΔΥΟ ΜΕ 3 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΒΟΥΑΛΑ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ. ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΕΡΙΑ Η ΓΗ ΜΑΣ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΝΕΟΙ ''ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΥΠΑΚΟΥΟΙ....ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΗΔΗ ΓΙ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΜΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΚΟΝΤΡΕΣ ΤΟΥΣ . 



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.