Συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού.Επεισόδια και χημικά!


 


Συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε από φορείς που αντιτίθονται στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού σήμερα μετα τις εφτά το απόγευμα!


 Το απόγευμα της Κυριακής πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή εκατοντάδων ατόμων συγκεντρώσεις στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, κατά του εμβολίου για τον κορονοϊό, των μέτρων και κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Οι διαμαρτυρόμενοι κρατούσαν ελληνικές σημαίες, σταυρούς και εικόνες και φώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και κατά του εμβολιασμού.

Στο Σύνταγμα, αλλά και στον Λευκό Πύργο υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα είναι κλειστός από τις 18.00 το απόγευμα με εντολή της αστυνομίας λόγω της συγκέντρωσης. Οι συρμοί θα περνούν από το Σύνταγμα, ωστόσο δεν θα πραγματοποιούν στάση.

Αναμεσα στους διαδηλωτές, είναι και υγειονομικοί και εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ, αλλά και ιερείς, όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες. Φυσικά, ελάχιστοι είναι εκείνοι οι οποίοι φορούν μάσκες.


Δυστυχώς όμως όπως σε κάθε ειρηνική διαδήλωση και  συγκέντρωση έτσι και οι ""γνωστοί άγνωστοι""προέβησαν σε ρίψη μολοτοφ με τους αστυνομικούς να απάντανε με ρίψη χημικών

Οι ""συγκεντρωμένοι ""πετούσαν βόμβες μολότοφ κατά των αστυνομικών, με τα ΜΑΤ να κάνουν ρίψη χημικών για να τους απωθήσουν.

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.