ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

7 Αυγούστου σε νοσοκομείο της Αθήνας...
Ουρές κόσμου, κυρίως ηλικιωμένων να περιμένουν με τις ώρες ώσπου να τους δουν οι γιατροί... Αλλοδαποί με προτεραιότητα λόγω συνοδείας μελών ΜΚΟ. Γνώριμες εικόνες τα τελευταία χρόνια.
Για τους περισσότερους, η διάγνωση είναι παρενέργειες φαρμάκων!
Φάρμακα που με εντολές τρόικας και συνεργασία ''ντόπιων'' προδοτών, αντικαταστάθηκαν από γενόσημα για λόγους οικονομίας. Γενόσημα που παράγονται σε εργοστάσια εταιρειών που ανήκουν σε χώρες δανειστών. 
Τα παίρνουν από παντού και με κάθε τρόπο...
Το προσωπικό παλεύει να προσφέρει υπηρεσίες και να σώσει ζωές, παρ' όλη την άρνηση των ''καθηγητάδων'' που αλωνίζουν στα κανάλια. Γιατροί να φωνάζουν πως πάνω από τους μισούς ασθενείς είναι εκεί από παρενέργειες, αλλά να μην τους ακούει κανείς...
Φοιτητές και ειδικευόμενοι νέοι άνθρωποι παλεύουν να σώσουν ακόμα και τη γιαγιά των 100 ετών που είναι κατά τα άλλα υγιής και βρίσκετε εκεί από παρενέργεια, βρίσκουν τοίχο από τους καθηγητάδες. 
Τεστ για τον ιό κάθε μέρα σχεδόν, όλα αρνητικά...Το πως ανεβαίνουν αυτά τα ρημάδια τα κρούσματα κανείς δεν ξέρει(;)
Έρχεται η ώρα να κάνουν επίσκεψη οι ''καθηγητάδες'' με τους φοιτητές... Πανικός, όλοι έξω κι αμπαρωμένες  πόρτες μην τυχόν και τους δει κανείς.
Ρωτάω κάποιον από το προσωπικό, γιατί τους κρύβετε καλέ; Φοβάστε μην τους ματιάσουμε;
Η απάντηση αποστομωτική..Όχι αυτοί φοβούνται την αντίδραση του κόσμου, από τους ασθενείς δεν κινδυνεύουν!!!
Έχει πετύχει κανείς από μας κανένα από αυτούς που μας κουνούν το δάχτυλο εδώ και τόσους μήνες;
Κι ούτε θα πετύχει. Είναι όλοι εξαφανισμένοι. Γιατροί, πολιτικοί ,δημοσιογράφοι κλπ. Βγαίνουν μόνο στην τηλεόραση για να πουν αυτά που θέλουν  χωρίς  αντίλογο.
Το σχέδιο προχωράει όπως θέλουν αφού δεν υπάρχει  αντίδραση. Ακούμε συχνά πως κάποιος έκανε μήνυση, άλλος τους πήγε στο ευρωπαϊκό δικαστήριο, έρχονται  οι εξωγήινοι ,ωραία όλα αυτά. Αυτό όμως μας ηρεμεί  πως κάποιος κάνει κάτι επιτέλους και τραβιόμαστε  πίσω και περιμένουμε και περιμένουμε και περιμένουμε ...
Συν Αθηνά και χείρα κίνει όμως, δε θα μας σώσει  κανένας. 

ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΨΕΜΑΤΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ.
Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ,Ο ΚΛΕΦΤΗΣ, Ο ΨΕΥΤΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ,ΘΑ ΒΡΙΣΕΙ ,ΘΑ ΦΩΝΑΞΕΙ,ΘΑ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΣΑΛΤΣΑ.
ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ, ΚΛΕΦΤΗ, ΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΑΡΠΑΓΑ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ, ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.
ΑΛΑΡΓΑ ΑΛΑΡΓΑ, ΝΑ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥΣ.....





Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.