Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη -Ερντογάν σήμερα το απόγευμα..αντικείμενο συζήτησης η κρίση στο Αφγανοστάν και ""συντονισμός"" για το νέο προσφυγικό κύμα!!


 


Με ανακοίνωση της η κυβέρνηση αναφέρει ότι σήμερα το απόγευμα στις 19:30μμ ο πρωθυπουργός θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν..

Αποκλειστικό αντικείμενο συζήτησης η κρίση στο Αφγανιστάν καθώς και ο συντονισμός για το νέο προσφυγικό κύμα

Οι συννενοήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει μεταξύ Αθήνας -Άγκυρας  απο την στιγμή που ξέσπασε η κρίση στο Αφανιστάν με την ανοιχτή επικοινωνία των εκατέρωθεν 
διπλωματικών συμβούλων του κ. Μητσοτάκη και του κ. Ερντογάν Ελένης Σουρανή - Ιμπραήμ Καλίν σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές..
Απορίας άξιον είναι βέβαια γιατί απουσιάζει το Υπουργείο Εξωτερικών απο μια τόσο σημαντική εξέλιξη κυρίως για την χώρα μας..που είναι στα πρόθυρα να υποδεχθεί μεγάλο κύμα προσφύγων...

Η κρυφή διπλωματία και οι προσωπικές στρατηγικές του πρωθυπουργού  ενδεχομένως μας προϊδεάζουν για συμβιβασμούς και υπαναχωρήσεις στα εθνικά μας θέματα..

Η σύγκλιση   σε συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου εθνικής ασφάλειας, προκειμένου να αξιολογηθούν τα μέτωπα, όπως αυτά διαμορφώνονται μετά με την παλινόρθωση του καθεστώτος των φανατικών ισλαμιστών.

Η  συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ την Τετάρτη, που διήρκεσε σχεδόν μία ώρα ,,,συζητήθηκε ο σχεδιασμός σε ευρωπαϊκό, διμερές, αλλά και εθνικό επίπεδο για την ανάγκη προστασίας των συνόρων και την αποφυγή μιας νέας ανθρωπιστικής κρίσης, καθώς και οι 
δυνατότητες βελτίωσης και επέκτασης των υφισταμένων αποτρεπτικών μέσων, τα οποία μέχρι σήμερα έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμα στις δυνάμεις Ασφαλείας.

Αλλά παρόλα αυτά γίνεται τηλεφωνική επαφή των δύο πολιτικών..

Όλα τα υπόλοιπα για εσωτερική κατανάλωση;; ΜΗΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΕΝΔΙΑ;;


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.