ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΕΞ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΚΥΠΡΟΥ -ΙΣΡΑΗΛ..ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ Ν.ΔΕΝΔΙΑ

 Τριμερής συνάντηση υπουργών Εξωτερικών Ελλάδος-Κύπρου -Ισραήλ στα Ιεροσόλυμα .Ο ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας θα πραγματοποιήσει πολύ σημαντικές επαφές μετά τήν ανάληψη της εξουσίας απο την κυβέρνηση του Ναφτάλι Μπένετ

Η συνάντηση των υπουργών εξωτερικών θα εστιάσει στις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιιοανατολικής Μεσογείου, με την Τουρκία, τις πρόσφατες εξελίξεις στο Αφγανιστάν καθώς και με την πανδημία και την καταπολέμηση των δασικών πυρκαγιών

Ο Νίκος Δένδιας θα συναντηθεί διμερώς με τον Ισραηλινό ομόλογό του Γαΐρ Λαπίντ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Στη συνέχεια ο κ. Δένδιας θα συμμετάσχει με τους ομολόγους του Γαΐρ Λαπίντ και Νίκο Χριστοδουλίδη στην τριμερή σύνοδο των ΥΠΕΞ. Μετά το πέρας της συνάντησης, αναμένεται να υπάρξουν δηλώσεις των Υπουργών Εξωτερικών περί ώρας 15:20-15:30.

Στη συνέχεια ο υπουργός Εξωτερικών θα συμμετάσχει σε τριμερή συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του και με την υπουργό Ενέργειας του Ισραήλ Καρίν Ελχαράρ.

Αμέσως μετά θα υπάρξει συνάντηση με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Ναφτάλι Μπένετ. Στη συνέχεια ο κ. Δένδιας θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο του Ισραήλ Ιτσχάκ Χέρτζογκ. Η επίσκεψη θα ολοκληρωθεί με συνάντηση με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό 'Αμυνας του Ισραήλ Μπένι Γκαντς.

Η επόμενη τριμερής συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.