Μητσοτάκης: Καταλαβαίνω την οργή, η πολιτεία θα σταθεί στους πληγέντες και την ίδια ώρα ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΛΑΔΕΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ.


«Η χώρα αντιμετωπίζει μία πρωτοφανή περιβαλλοντική κρίση, με πολλαπλές μεγάλες πυρκαγιές σε πολλά σημεία της χώρας. Αποτέλεσμα ενός καύσωνα ο οποίος μπαίνει πια στη δεύτερη εβδομάδα του. Θέλω και εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω όχι μόνο τις γυναίκες και τους άνδρες της Πυροσβεστικής, αλλά τους εθελοντές μας, αλλά και τους πολίτες της Ηλείας, οι οποίοι πραγματικά αγωνίστηκαν σε απόλυτη συνεργασία με τις κρατικές δυνάμεις για να περιορίσουν- στο βαθμό που αυτό ήταν εφικτό- τις μεγάλες ζημιές από αυτήν την καταστροφική πυρκαγιά» δήλωσε ο  Μητσοτάκης.
ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ. ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ ΨΗΦΙΑΚΑ.....

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΛΑΔΕΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.