ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ 21/8 ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ «Δεν θέλουμε ελεημοσύνη. Θέλουμε τις ζωές μας πίσω και το δάσος μας να ξαναφτιαχτεί.

Καλούν στο συλλαλητήριο του Σαββάτου για τη στήριξη των πυρόπληκτων | 902  Mobile

ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ 21/8 ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ «Δεν θέλουμε ελεημοσύνη. Θέλουμε τις ζωές μας πίσω και το δάσος μας να ξαναφτιαχτεί.

 

«Δεν θέλουμε ελεημοσύνη. Θέλουμε τις ζωές μας πίσω και το δάσος μας να ξαναφτιαχτεί. Γι αυτό καλούμε όλο τον Ευβοϊκό λαό, πυρόπληκτους και μη, στο μεγάλο συλλαλητήριο που θα γίνει στον κόμβο της Στροφυλιάς, στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου 21/8, για να παλέψουμε όλοι μαζί και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε για το μέλλον και το μέλλον των παιδιών μας» αναφέρει μεταξύ άλλων το δελτίο Τύπου που εξέδωσαν από κοινού, το Σωματείο ρητινοκαλλιεργητών Δασεργατών Εύβοιας, οι Αγροτικοί σύλλογοι Λίμνης, Μαντουδίου, Αγίας Άννας και Επιτροπές πυρόπληκτων κατοίκων και επαγγελματιών της Εύβοιας.

Ολόκληρο το δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Οι φονικές πυρκαγιές που έπληξαν όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα το νησί μας, την Εύβοια, δεν κατέστρεψαν απλά έναν παραδεισένιο τόπο. Κατέστρεψαν τις ζωές μας, το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Το δάσος που τόσο ελαφρά τη καρδία η πολιτεία και οι θεσμοί της αποφάσισαν ότι πρέπει να μείνει στο έλεος της πυρκαγιάς, ήταν για εμάς πιο σημαντικό από τα σπίτια μας. Ήταν ο χώρος που περνούσαμε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας. Ήταν το φαγητό που έμπαινε στο τραπέζι μας, ήταν οι σπουδές και το μέλλον των παιδιών μας.

Στα αποκαΐδια πλέον η απελπισία έγινε θυμός! Η θλίψη έγινε αγανάκτηση. Οι υποσχέσεις που λάβαμε από τον Υπουργό περιβάλλοντος δεν αρκούν . Δεν είμαστε ζητιάνοι.

Δεν θέλουμε ελεημοσύνη. Θέλουμε τις ζωές μας πίσω και το δάσος μας να ξαναφτιαχτεί. Γι αυτό καλούμε όλο τον Ευβοϊκό λαό, πυρόπληκτους και μη, στο μεγάλο συλλαλητήριο που θα γίνει στον κόμβο της Στροφυλιάς, στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου 21/8, για να παλέψουμε όλοι μαζί και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε για το μέλλον και το μέλλον των παιδιών μας. Τις ζωές μας πίσω να τις πάρουμε δεν έχουμε ελπίδα πλέον.

Σωματείο ρητινοκαλλιεργητών Δασεργατών Εύβοιας

Αγροτικοί σύλλογοι Λίμνης Μαντουδίου Αγίας Άννας

Επιτροπές πυρόπληκτων κατοίκων και επαγγελματιών»

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.