Έφυγε... θα γυρίσει;



Την ώρα που είναι εδώ ο Μενέντεζ, ο Μητσοτάκης έφυγε για να πάει στις ΗΠΑ να γράψει την κορούλα του στο πανεπιστήμιο... Την ώρα που η Ελλάδα βράζει ο Μητσοτάκης συνεχίζει τα ταξιδάκια ή πάει να πάρει οδηγίες από τα αφεντικά του και αποφεύγει τον Μενέντεζ;
Ακούγεται πως έρχεται κι άλλος ανασχηματισμός. Γιατί; μήπως επειδή ο Χρυσοχοΐδης άργησε να βρει το μάγειρα στον Έβρο;
Την ίδια ώρα μαθαίνουμε πως ένας 30χρονος(!) ήταν διοικητής αστυνομικού τμήματος κι ενώ πρόσφατα έγινε σύζυγος και πατέρας ''αυτοκτόνησε'' μέσα στο αυτοκίνητο του με το  υπηρεσιακό του όπλο.
Μέχρι και ιδιόχειρο σημείωμα λένε άφησε, στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου, ενώ ταν χαρούμενος και δεν έδειχνε να έχει προβλήματα. Με τόσα που έχουμε ακούσει τα τελευταία δυο χρόνια δεν αποκλείεται να μας πουν πως έπασχε και από επιλόχιο κατάθλιψη.
Προσπαθούν να καλύψουν τις βρομιές τους κι όποιος αντισταθεί ή έχει  ''δει''  κάτι, απλά βγαίνει εκτός, με συνοπτικές διαδικασίες.



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.