ΟΙ ΧΡΥΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΗΡΑΝ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΣΤΟ ΠΟΛΟ

 Αργυρό μετάλλιο από τα παλικάρια του πόλο


ΟΙ ΧΡΥΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΗΡΑΝ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΣΤΟ ΠΟΛΟ 

Η Εθνική ομάδα πόλο κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, καθώς έχασε στον τελικό από την Σερβία με 13-10. Οι μαχητές του Θοδωρή Βλάχου πάλεψαν στα ίσια απέναντι στους «πλάβι», ωστόσο πλήρωσαν το πρώτο οκτάλεπτο, όταν και δέχθηκαν έξι γκολ. Από εκείνο το σημείο αναγκάστηκαν να κυνηγούν το σκορ και κατάφεραν να ισοφαρίσουν τρεις φορές, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα, γεγονός που τους κόστισε στην ψυχολογία.

Ο Θοδωρής Βλάχος μετά τον τελικό δεν πίστευε ότι η Ελλάδα θα έπαιρνε το αργυρό μετάλλιο και οι παίκτες θα ήταν στεναχωρημένοι.

«Ποιος να φανταζόταν ότι θα παίρναμε το ασημένιο και θα ήμασταν στενοχωρημένοι… Δεν διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι στο ξεκίνημα και στο τελείωμα. Δεν ήταν και εύκολο απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο. Δεχτήκαμε 13 γκολ, τα περισσότερα σε από κάθε άλλο ματς στο τουρνουά. Παίξαμε απέναντι σε έναν πολύ άξιο αντίπαλο, που κατακτά δεύτερο σερί χρυσό. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά, ήταν φανταστικά, δεν έχω λόγια. Έχουμε κάνει αρκετά πράγματα τώρα που τελειώσαμε, έχουμε δημιουργήσει μνήμες, γράψαμε ιστορία και δημιουργήσαμε νέους φίλους του αθλήματος. Είμαστε περήφανοι και ζήσαμε μεγάλες στιγμές, ανεπανάληπτες που θα μείνουν για πάντα στις μνήμες μας», τόνισε.

«Το να ανεβαίνεις στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων είναι υπέρτατη τιμή και περηφάνια. Η ομάδα αυτή έχει πολύ μέλλον. Είναι η πιο ανανεωμένη ομάδα εδώ στο Τόκιο. Δημιούργησε προσδοκίες για το μέλλον, η Ελλάδα είναι σε πολύ καλό σημείο και μπορεί να έχει μεγάλες επιτυχίες στο μέλλον. Όσοι πραγματικά χάρηκαν και είναι περήφανοι για μας θα έρθουν να μας δώσουν μια μεγάλη αγκαλιά στο αεροδρόμιο»,
Δεν περίμενα να απογοητευτούν οι συμπαίκτες μου Μου κάνει εντύπωση. Αυτό δείχνει τι χαρακτήρες είναι, πόσο γεννημένοι νικητές. Προσπάθησα να τους πω ότι αυτό που έχουμε κάνει είναι τεράστιο, μόνο χαμόγελα...Χάσαμε έναν τελικό Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά δεν συμβαίνει κάθε μέρα. Δεν έχει συμβεί ποτέ. Το αργυρό μετάλλιο είναι κάτι σπουδαίο». 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.