Οι βρύσες στην Μύκονο βγάζουν μαύρο νερό


Μετά το πρόβλημα που προέκυψε τον Ιούλιο με το σκάσιμο της αποχέτευσης, οι κάτοικοι της Μυκόνου καλούνται να αντιμετωπίσουν ακόμα ένα. Αυτό του μολυσμένου νερού…

Οι βρύσες σε πολλές περιοχές του νησιού έβγαζαν μαύρο, κυριολεκτικά, νερό, το οποίο όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, ήταν ακατάλληλο να το πιει κανείς ή να κάνει οτιδήποτε με αυτό.

Σύμφωνα με την δημοτική επιχείρηση ύδρευσης, το πρόβλημα προέκυψε λόγω απρόοπτης βλάβης σε ταχυδιυλιστήριο με αποτέλεμα να υπάρξει διακοπή υδροδότησης στις περιοχές Μαράθι, Καντούνια, Αγία Σοφία, Τούρλος, Άγιος Στέφανος και Χουλάκια.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.