Ηλεία: Ένα χιλιόμετρο ΑΠΕΧΕΙ Η ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ την Αρχαία Ολυμπία ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ???

 Ηλεία: Ένα χιλιόμετρο από τον αρχαιολογικό χώρο στην Αρχαία Ολυμπία οι φλόγες

  Ηλεία: Ένα χιλιόμετρο ΑΠΕΧΕΙ Η ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ την Αρχαία Ολυμπία ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ???

οι πυροσβεστικές δυνάμεις  ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ προκειμένου να ανακόψουν την πορεία της πυρκαγιάς που κινείται απειλητικά προς τη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία και το Αρχαιολογικό Μουσείο.

Οι φλόγες είναι ένα χιλιόμετρο από το μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας, σε παράλληλη γραμμή.

Ευελπιστουν ολοι ...αυτη την φορα να δουλεψει το αυτοματο συστημα κατασβεσησ πυρκαγιας που το 2007 δεν ειχε δουλεψει για παραξενους λογους

Ο άνεμος άλλαξε φορά και η πυρκαγιά κατευθύνεται και πάλι προς την Αρχαία Ολυμπία. Δεν πρεπει να περάσει στον Κρόνιο Λόφο.
ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΑΠΟ ΝΩΡΙς ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ

εχουν καει πανω απο 50 σπίτια σε Πελόπιο, Πλάτανο και Καυκανιά έχουν παραδοθεί στις φλόγες, καθώς η φωτιά σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της.

Ήδη, έχουν εκκενωθεί τουλάχιστον 7 οικισμοί, μεταξύ των οποίων και η Αρχαία Ολυμπία, με τους κατοίκους να απομακρύνονται προς ασφαλή σημεία.
Κινητοποίηση για απεγκλωβισμό πολιτών και πυροσβεστών

Εγγλωβισμενοι βοσκοι στο Πουρνάρι καθώς και για 3 άτομα στη διασταύρωση Ηράκλειας όπως και στην περιοχή Τρανή Λάκα όπου έχουν εγκλωβιστεί πυροσβέστες με ένα όχημα.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ   ilialive.gr,

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.