ΗΠΑ.Έληξε η περίοδος προστασίας κατοικίας στις ΗΠΑ,Ξεκινούν οι εξώσεις!





Έληξε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (τοπική ώρα) το μορατόριουμ της αμερικανικής κυβέρνησης στις εξώσεις, που ίσχυε στο πλαίσιο των μέτρων κατά της πανδημίας, με αποτέλεσμα εκατομμύρια Αμερικανοί να κινδυνεύουν πλέον να βρεθούν στον δρόμο.

Περισσότερα από 6,5 εκατομμύρια νοικοκυριά οφείλουν 20 δισεκατομμύρια δολάρια σε καθυστερημένα ενοίκια, σύμφωνα με μια έρευνα του Ινστιτούτου Άσπεν και του Προγράμματος Προάσπισης των Εξώσεων για την Covid-19.

Εκπρόσωπος των Κέντρων για Έλεγχο και την Πρόληψη Νόσων (CDC) επιβεβαίωσε ότι έληξε το μορατόριουμ στις εξώσεις, αλλά αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε άλλο σχόλιο.

 
Παρά την ύστατη προσπάθεια του προέδρου Τζο Μπάιντεν, εν μέσω της έξαρσης της παραλλαγής Δέλτα, το αμερικανικό Κογκρέσο δεν κατάφερε να ψηφίσει επί της παράτασης του μορατόριουμ που προστάτευε εκατομμύρια ενοικιαστές από την έξωση.

Μέχρι και βουλευτεέςς του  Κογκρέσσου είναι μεταξύ των ανθρώπων που κινδυνεύουν να τους γίνει έξωση.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα  η βουλευτής Κόρι Μπους, στην οποία έγινε έξωση τρεις φορές και αναγκάστηκε να ζει στο αυτοκίνητό της μαζί με τα δύο παιδιά της προτού να στραφεί στην πολιτική, πέρασε μια άγρυπνη νύχτα στα σκαλιά του Καπιτωλίου, για να διαμαρτυρηθεί για το επικείμενο τέλος του "παγώματος" στις εξώσεις.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.