ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ....ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΛΙΕΥΤΙΚΑ ΨΑΡΕΥΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΔΑΤΑ !!

 Οι Τούρκοι συνεχίζουν τις προκλήσεις του,,,Τουρκικά""αλιευτικά"" ψαρεύουν παράνομα μέσα σε ελληνικά χωρικά ύδατα στην περιοχή της Λέρου!Έξι μηχανότρατες από τη γειτονική χώρα, δεν λαμβάνουν υπόψη καμία από τις απαγορεύσεις και ψαρεύουν, σαν να μην τρέχει τίποτα, στα ελληνικά ύδατα.

Βίντεο που τράβηξε το  Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας «Αρχιπέλαγος»,και παρουσιάστηκε μέσω του  Alpha δείχνει ακριβώς την κατάσταση που επικρατεί...

 Στην χώρα μας  βάσει νομοθεσίας απαγορεύεται το ψάρεμα με μηχανότρατες από την 1η Ιουνίου μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη.


«Ψαρεύουν σε μέρη αβαθή, με εργαλεία που δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται. Δημιουργούν μεγάλη ζημιά» λέει ο συνεργάτης του Ινστιτούτου. κ. Θ. Τσιμπίδης.

Οι αγέλες αλιευτικών αποπλέουν ξημερώματα από τα παράλια της Τουρκίας και φτάνουν να ψαρεύουν ακόμα και σε 100 μέτρα απόσταση από τα παράλια της Λέρου, της Σάμου ή της Κω. Μάλιστα, ορισμένα εξ αυτών, αλλάζουν εν πλω τη σημεία τους και πλέουν με ελληνική, ενώ όταν διαπιστώνουν πως βιντεοσκοπούνται, τρέπονται σε φυγή.

Οι Έλληνε ψαράδες ζητούν τα αυτονόητα,,,,καλύτερους ελέγχους απο τό λιμενικό και απαγόρευση των τουρκικών αλιευτικών στα χωρικά μας ύδατα!

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.