ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥΕκτός από αεροπλάνα και πλοία, πλέον υποχρεωτικά θα είναι τα rapid test ή τα PCR στα ΚΤΕΛ και στα τρένα στα οποία υποχρεωτική ήταν μονάχα η μάσκα. Έτσι όσοι θέλουν να ταξιδέψουν εκτός νομού μετά τις 13 Σεπτεμβρίου, θα πρέπει να έχουν αρνητικό rapid test ή PCR.

Και εδώ τοποθετείται η δεύτερη μεγάλη αλλαγή στις μετακινήσεις εκτός νομού. Πλέον, δεν θα πρέπει οι ανεμβολίαστοι να έχουν ανά χείρας το χαρτί που θα αποδεικνύει το αρνητικό rapid test ή το PCR.

Σύμφωνα πάντα με τις ανακοινώσεις που έκανε ο υπουργός Υγείας κ. Κικίλιας, η βεβαίωση αρνητικού rapid test δεν θα γίνεται αποδεκτή με τα έγγραφα του αποτελέσματος που χορηγούν τα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα αλλά από ειδική σελίδα του gov.gr.

Ο κ. Κικίλιας ανέφερε ότι η πλατφόρμα θα αντλεί τα στοιχεία των αποτελεσμάτων των τεστ από τα διαγνωστικά κέντρα και το gov.gr θα ενημερώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα ώστε οι μη εμβολιασμένοι πολίτες να εκδίδουν τις βεβαιώσεις.
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!
ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ. ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΛΠ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΘΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤΟ GOV.GR ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΑΜΟΙΒΗΣ.
 ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ....


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.