Ανακοινώνονται σήμερα οι βάσεις για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών


Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων μπαίνει σήμερα, καθώς εκτός απροόπτου αναμένεται να ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής στα Πανεπιστήμια.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, αν και δεν έχει οριστικοποιηθεί, είναι πιθανό οι βάσεις εισαγωγής 2021 να ανακοινωθούν έως τις 11:00 το πρωί της Παρασκευής, 27 Αυγούστου.

Άλλωστε, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου δήλωσε την Πέμπτη πως οι βάσεις θα ανακοινωθούν το αργότερο έως τη Δευτέρα.

Με sms στους υποψήφιους
Από φέτος έχει τεθεί σε εφαρμογή και η αποστολή SMS προς τους υποψηφίους, όπως είχε γίνει και με τις βαθμολογίες.

Μέσω της εφαρμογής results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, οι υποψήφιοι μπορούν να ενημερωθούν όχι μόνο για τη βαθμολογία τους, αλλά και για την ανακοίνωση των Βάσεων.

Όσοι υποψήφιοι δήλωσαν τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου θα λάβουν σχετικό SMS, μέσω του οποίου θα τους γνωστοποιείται η σχολή ή το τμήμα στο οποίο πέρασαν.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.