Κοντοζαμάνης - Ανεμβολίαστοι υγειονομικοί θα κληθούν να επιστρέψουν χρήματα


ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ

Στο μέτρο της αναστολής για όσους υγειονομικούς δεν έχουν κάνει το εμβόλιο μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου, αναφέρθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Για τα θέματα που ενσκήπτουν σε ό,τι αφορά τα κενά που δημιουργούνται σε νοσοκομεία και δομές υγείας από την εφαρμογή του μέτρου των αναστολών για όσους υγειονομικούς δεν έχουν εμβολιαστεί, μίλησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης στη σημερινή ενημέρωση, στο υπουργείο Υγείας.
Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην περίπτωση, κατά την οποία ανεμβολίαστοι υγειονομικοί θα κληθούν να δώσουν πίσω μισθό.
«Πράγματι, οι εργαζόμενοι στον δημόσιο τομέα προπληρώνονται τον μήνα και όσοι τεθούν σε καθεστώς αναστολής καθηκόντων, θα αναζητηθούν τα ποσά αυτά ως αχρεωστήτως καταβληθέντα, δηλαδή, θα πρέπει να επιστρέψουν τα χρήματα ανάλογα με τις ημέρες που θα λείπουν από την εργασία τους. Ο νόμος το προβλέπει και θα εφαρμοστεί» σημείωσε ο κ. Κοντοζαμάνης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, στη διάρκεια της ενημέρωσης.




Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.