ΑΛΗΤΕΙΑ Ή ΒΛΑΚΕΙΑ;Η χώρα καίγεται και ο ανέμελος διακοπάρει...
Το παράξενο είναι πως κυνηγάει ανήλικα για να βγάλει μαζί τους φωτογραφίες....
Την ίδια ώρα που καίγεται η Αχαΐα ,η Ρόδος, το Σουφλί, το Αγρίνιο ο πρωθυπουργός κάνει τα μπάνια του στην Κρήτη. Το να γυρίσει για να ενημερωθεί ή έστω να κάνει μια δήλωση δεν το συζητάμε καν. 
Για φωτιά πρόκειται όχι για Εμβόλια...
Μάλλον όμως δεν πρέπει να ανησυχούμε είπε πως θα κάνει τη χώρα πράσινη...
Εδώ έχει αφήσει τους ά(χ)ριστους συνεργάτες του να κάνουν συγκρίσεις με το Μάτι. Το Μάτι που οι ''επικεφαλής" των αρμοδίων υπηρεσιών και υπεύθυνοι της καταστροφής, αμείφθηκαν με προαγωγές και παχυλούς μισθούς με το που ανέλαβε την εξουσία....Και είναι υπεύθυνοι  γιατί  βλέπαμε τη φωτιά να έρχεται κι εκείνοι επέμεναν πως πάει αλλού και απλά κοιτούσαν. Στρίμωξαν τον κόσμο στο Μάτι. Ήθελαν νεκρούς για να φύγει ο Τσίπρας, όπως έφυγε και ο Καραμανλής  μετά την Ολυμπία. Ήταν η σειρά του να κυβερνήσει....

ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΤΗ ΣΤΑΧΤΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΘΕ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ.

ΜΑΤΑ

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.