ΑΛΛΑΞΕ ΧΡΩΜΑ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΓΚΟΥ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ!

Ένα περίεργο θέαμα αντίκρυσαν οι λουόμενοι στην παραλία της Βελίκας στην Λάρισα..Η θάλασσα από μπλέ άλλαξε χρώμα και έγινε καφέ!

Μαρτυρίες των κατοίκων αναφέρουν ότι αυτό συνέβη επειδή έβρεξε με πάρα πολύ μεγάλη ένταση και τα ρέματα της περιοχής φούσκωσαν τόσο που δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν το νερό που κατέβαινε

.Ετσι λοιπόν μεταφέρθησαν στην θάλασσα φερτά υλικά και χώμα και σε συνδυασμό με τα κύματα ανακατεύτηκαν και από μπλε, η θάλασσα έγινε καφέ.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ένα από τα βασικά προβλήματα της περιοχής είναι κι αυτό διότι σε κάθε μεγάλη νεροποντή η κεντρική οδική αρτηρία, δηλαδή η παραλιακή οδός, κλείνει διότι το νερό έχει μεγάλη ορμή και όγκο. 

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.