Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΑΖΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.. σταχτων.. ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ ΜΠΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ.. ΓΙΑΤΙ?????

 Σταύρος Μπένος - Βικιπαίδεια

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΑΖΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ σταχτων ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ ΜΠΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ.. ΓΙΑΤΙ?????

Γραφει  o  ΠΚ

Πολιτικά παιγνίδια με τον Σταύρο Μπένο

Είναι προφανές πώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενέπλεξε τον Σταύρο Μπένο στην Εύβοια αναθέτοντας του το προεδριλίκι της Επιτροπής Ανασυγκρότησης  αναγνωρίζοντας πώς το νησί υπήρξε προπύργιο του ΠΑΣΟΚ αλλά και πώς στις τελευταίες εκλογές έδωσε στον ΣΥΡΙΖΑ ένα πολύ καλό ποσοστό. Τώρα γιατί το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ενεπλάκη στα γεράματα σε αυτήν την ιστορία μόνον ο Φρόυντ μπορεί να απαντήσει

Γιατί όμως ο εκ Μεσσηνίας Σταύρος Μπένος, παλιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ να ηγηθεί επιτροπής για την Εύβοια και όχι μιας επιτροπής για την Πελοπόννησο επί παραδείγματι όπου επίσης έχουν καταγραφεί τεράστιες καταστροφές από τις πυρκαγιές; Προφανώς επειδή η Εύβοια ήταν προπύργιο του ΠΑΣΟΚ παλαιότερα ο δε Μπένος καταγράφεται γενικά και αόριστα ως συμπαθής ενώ η ΝΔ θα πληρώσει προφανώς το τίμημα αφού ο ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα θα διεκδικήσει κάτι παραπάνω στις επόμενες εκλογές.

Στην αναμέτρηση του 2019 η ΝΔ στην Εύβοια ήρθε πρώτη με ποσοστό 36.61% και ο ΣΥΡΙΖΑ δεύτερος με ποσοστό 34.91%. Δηλαδή διαφορά που δεν αντιστοιχεί στο εθνικό ποσοστό  και είναι πάνω από το  σχεδόν 32%  από το πανελλαδικό ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ. Κατά  συνέπεια ο Μητσοτάκης πήρε μια απόφαση καθόλου τυχαία, προφανέστατα πολιτική και καθόλου ανθρωπιστική και ενωτική όπως επιχειρεί να την εμφανίσει.

Με τον Μπένο λοιπόν θέλει να θολώσει τα νερά. Αν δεν πάει καλά δεν θα φταίει η ΝΔ ενώ θα μπερδέψει και το ΚΙΝΑΛ στην όλη υπόθεση. Με κουτοπονηριές βγαλμένες από τις χειρότερες στιγμές του παλαιοκομματισμού δηλαδή ο Μητσοτάκης πάει να κάνει πολιτική μέσα στις στάχτες.
.zougla.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.