Δασαρχείου Πεντέλης...Ακυρώνει το κυνήγι αγριογούρουνων κατοπιν αντιδρασεων

 
 
Ακυρώθηκε το κυνήγι αγριογούρουνων σε Εκάλη-Διόνυσο έπειτα από αντιδράσεις

Δασαρχείου Πεντέλης...Ακυρώνει το κυνήγι αγριογούρουνων κατοπιν  αντιδρασεων

Την απόφαση του Δασαρχείου Πεντέλης με την οποία προγραμματιζόταν για αύριο Τρίτη 31 Αυγούστου ομάδα «δράσης» για να αντιμετωπιστεί ο υπερπληθυσμός των αγριόχοιρων στην περιοχή της Εκάλης και του Διονύσου ακυρώνει η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Eντός της ημέρας αναμένεται να ανακληθεί η απόφαση του Δασαρχείου Πεντέλης η οποία προέβλεπε για αύριο οργανωμένη «δράση» για την αντιμετώπιση των κοπαδιών αγριόχοιρων σε συνεργασία με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αμαρουσίου και άλλους φορείς.

Στόχος είναι να δοθεί ο αναγκαίος χρόνος στους πολίτες, τις περιβαλλοντικές οργανώσεις και σε όλους τους εμπλεκόμενους να κατανοηθεί το πρόβλημα ώστε να ληφθούν και όλα τα αναγκαία μέτρα για να το διαχειριστούν χωρίς τη θανάτωση των ζώων.

Παράλληλα, όπως τονίζουν στο υπουργείο, θα πρέπει να προστατευτούν και οι αστικές περιοχές που έχουν αρχίσει να «συμβιώνουν» με την άγρια πανίδα προκαλώντας τις εύλογες ανησυχίες μερίδας των πολιτών.

H απόφαση του Δασαρχείου:

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.