ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΛΙΓΝΙΤΗ, ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ""ΜΥΛΛΑΡΑΚΙΑ""


 


 
Εγκαινιάστηκε νέος σταθμός παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος 1.1Gw με λιγνίτη στο Dattlem στη Β. Ρηνανία στη Γερμανία. Χρησιμοποιούν τεχνολογία ειδικών βιολογικών φίλτρων και ξήρανσης του λιγνίτη για απομείωση έως 85% των εκπομπών CO2! Εμείς γιατί δεν τους αντιγράφουμε;

Η απάντηση είναι προφανής: Γιατί η Ελλάδα είναι “αποικία” και η κηδεμονεύουσα ξένη αρχή επιτάσσει ξεπάτωμα του λιγνίτη και εγκατάσταση αποκλειστικά ανεμογεννητριών, made in Germany! Και κατά προτίμηση εγκατάστασή τους πανέμορφους ανεμοδαρμένους υπερδασωμένους ορεινούς όγκους της πατρίδας μας.

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.