Προσωπική δωρεά από τον πρίγκιπα Κάρολο για τους πυρόπληκτους – Το "ευχαριστώ" του Μητσοτάκη


Ο πρίγκιπας Κάρολος έκανε προσωπική δωρεά στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για τους πυρόπληκτους, σύμφωνα με την κυβέρνηση.

Σε «σημαντική» προσωπική δωρεά στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για τη στήριξη των πληγέντων από τις πυρκαγιές προχώρησε ο πρίγκιπας Κάρολος, σύμφωνα με κυβερνητική ανακοίνωση.

Με αφορμή την κίνηση αυτή του διαδόχου του βρετανικού θρόνου προς την Ελλάδα για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων των καταστροφικών πυρκαγιών, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε τις ευχαριστίες με επιστολή του.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο πρίγκιπας Κάρολος είναι βαθιά ευαισθητοποιημένος σε θέματα φυσικού περιβάλλοντος αλλά και γνωστός για τα φιλελληνικά του αισθήματα.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.