Εκκενώνεται το Καλέντζι Μαραθώνα – «Πολλοί κάτοικοι αρνούνται να φύγουν»Στον Μαραθώνα εκκενώνεται ο οικισμός Καλέντζι (Βόθωνας), κοντά στη Λίμνη Μαραθώνα, με περίπου 700 με 800 κατοίκους.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, που μίλησε στο Open, αρκετοί κάτοικοι της περιοχής αρνούνται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, γι αυτό και η Αστυνομία σπεύδει για να επιληφθεί της επιχείρησης εκκένωσης.

«Η φωτιά είναι στον Άγιο Στέφανο, δεν έχει μπει στα όρια του Δήμου, αλλά προχωρήσαμε σε προληπτική εκκένωση και τους οδηγούμε προς τη Νέα Μάκρη» ανέφερε ο Δήμαρχος και πρόσθεσε «Όλες οι δυνάμεις μας είναι έτοιμες και στον Βαρνάβα».

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.