Aγρια επίθεση στην Άγκυρα ενάντια ΣυρΙων με την ανοχή του τουρκικού καθεστώτος



Aγρια επίθεση  στην Άγκυρα ενάντια ΣυρΙων με την ανοχή του τουρκικού καθεστώτος


Τα όσα έγιναν στην Άγκυρα το βράδυ της Τετάρτης εναντίον Σύριων φέρνουν στη μνήμη των Ελλήνων τα “Σεπτεμβριανά” αν και η ένταση των τωρινών βιαιοτήτων δεν έχουν σχέση με όσα έγιναν τότε.

Στα μέσα κοινωνική δικτύωσης της Τουρκίας -τα οποία το καθεστώς Ερντογάν προσπαθεί να ελέγξει- έχουν γίνει πάρα πολλές καταγγελίες για την παθητική στάση της αστυνομίας.

 Οι τουρκικές αρχές υποστηρίζουν ότι συνέλαβαν 76 άτομα.
Σύμφωνα με την αστυνομία της Άγκυρας, 38 από τους υπόπτους είχαν καταδικαστεί για λεηλασίες, σωματικές βλάβες, ληστείες και πολλά αδικήματα που σχετίζονται με ναρκωτικά.

Ορισμένοι συνελήφθησαν για «κοινή χρήση δημοσιεύσεων εκτός πραγματικότητας στα κοινωνικά μέσα», ανέφερε η αστυνομία

Οποιοι λεγανε οτι η αστυνομια κοιτάει και σήκωναν φωτο και τουιτ στα μέσα δικτύωσης τους μπουζουριαζαν υπάρχει ακόμη ο περιορισμός για αναρτήσεις κατα της κυβέρνησης   
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.